Tel/Fax: +355 4 2247572 | Mob: +355 69 6060342 | E-mail: info@explorer-albania.al
ad
ad
ad

Pushime Verore - Rajoni

Pushime Verore - Turqi

AZURA DELUXE RESORT & SPA 5* – 785 EURO/PERSON

Nje pervoje e re pushimesh ne nje hotel te ri eshte gjithmone e lakmueshme. Azzura Deluxe Hotel  eshte i ri, eshte buze detit, ka nje arkitekture moderne dhe dhoma e holl spacioz. Pishina jo e zakonshme eshte e ngritur mbi nje platforme me... Read more

© Copyright 2018 | Explorer Travel Tours

Abonohuni për Ofertat Tona!
Merrni të rejat më të fundit për ofertat tona!
Bazuar në T&C të Explorer Travel & Tours